Roofcleaners: onze diensten:

Dakreiniging + nabehandeling

Onze dakreinigingstechniek bestaat erin om het koude water onder zeer hoge druk te vervangen door heet water onder minimale druk. Met dit proces krijgt u een diepe reiniging zonder de toplaag van uw dakbedekking nog verder aan te tasten.

Bij betonpannen en kunstleien is het aanbrengen van een professionele dakcoating aan te raden. Hiermee lijkt het of uw dak volledig nieuw is, en dit voor een fractie van de kosten van een nieuw dak. Kleine haarscheurtjes worden door de coating gesloten, afgedekt en het oppervlak wordt water en mos werend.
Het dak is nu opnieuw resistent aan de gure Belgische weersomstandigheden die, zoals u weet, de meest uiteenlopende temperaturen kunnen omvatten.
Door het aanbrengen van deze hoogwaardige dakcoating wordt de levensduur van uw dak met verscheidene jaren verlengd. Daarenboven doet een mooi en gezond dak de uitstraling en bijgevolg ook de waarde van uw huis gevoelig stijgen.

Bij gebakken pannen, welke na reiniging nog een mooi uitzicht hebben, en gereinigde gevels word er steevast een impregneermiddel op aangebracht.
Dit is het aanbrengen van een ademende filmlaag die beschermt en vocht afstoot.
Het impregneermiddel op basis van gel trekt deels in het materiaal en vormt een onzichtbare film. Neerslag trekt hierna niet meer in de dakbedekking en nieuwe vervuiling zal minder snel aanhechten.

Om uw dak dan mooi en vrij van mos te houden raden wij een periodiek onderhoud aan.

Platte daken

Ook voor het isoleren en vernieuwen van uw platte daken of bakgoten bent u bij Roofcleaners aan het juiste adres.

Wij timmeren uw dakconstructie voor het platte dak volledig uit zoals uw architect het voorschrijft.


Isolatie

Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen werken wij steeds met isolatiematerialen van IKO. Enertherm alu is dan ook onze geliefkoosde isolatiemateriaal voor het plat dak.
IKO enertherm ALU is een 100 % CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije isolatieplaat met een kern uit hard PUR schuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaagse gasdichte aluminium cachering. Ze heeft een Lambda waarde van 0,022W/(m.K). Hierdoor hoort ze bij de beste op de markt.


Dakbedekking

Ons dakrubber Tridex (attest) opent een totaal nieuwe wereld voor wie zijn dak met een kunststof dakbedekking wil afdichten. Ten opzichte van de klassieke dakbedekking sytemen zoals bitumen biedt dakrubber vele voordelen, met name op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en rendabiliteit. Dankzij haar UV- en ozon bestendigheid zal ons dakrubber bij langdurige blootstelling aan de zon niet barsten of uitdrogen.
Een dakrubber dakbedekking kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie toegepast worden en is voor uw plat dak ongetwijfeld het beste materiaal. Tridex dakrubber wordt koud verlijmd zonder brander.


Voordelen van EPDMToepassingen door ons uitgevoerd

Hellende daken

Bij renovaties wordt er meestal geopteerd voor een sarking dak. Hierbij wordt de isoaltie langs buiten aangebracht op de bestaande dakstructuur. De verdere dakconstructie wordt dan verder opgebouwd op de isolatie. Hierdoor worden koude bruggen geëlimineerd omdat uw volledige constructie mee geïsoleerd is.
Een ander voordeel is dan weer dat uw bestaande binnen afwerking kan blijven dienen.


Dak constructie

Ook voor het uit timmeren of vernieuwen van uw houten dak structuur kan u bij Roofcleaners terecht. Het vervangen van rotte kepers of gordingen doen wij graag om uw dak vernieuwing uit te voeren volgens de regels van de kunst.
Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht voor een traditionele daktimmer dmv gordingen en kepers.


Isolatie

Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen werken wij steeds met isolatiematerialen van IKO. Enertherm alu is dan ook onze geliefkoosde isolatiemateriaal voor het hellend dak.
IKO enertherm ALU sarking is een 100 % CFK’s, HCFK’s of HFK’s -vrije isolatieplaat met een kern uit hard PUR schuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaagse gasdichte aluminium cachering. Ze heeft een Lambda waarde van 0,022W/(m.K). Hierdoor hoort ze bij de beste op de markt.


Dakbedekking

Uw dak is een groot onderdeel van uw woning en u wilt dit dus volledig hebben aansluiten bij de rest van uw huis.
Ons team van ervaren dakwerkers voert dan ook graag de door u gekozen dakbedekking uit.
Wij plaatsen


Daklichtopeningen

Omdat wij kwaliteit en service zeer belangrijk vinden, werken wij steevast met materialen van Velux voor uw daklichtopeningen in hellende daken.
Hier (link naar productcatalogus) vindt u de volledige productcatalogus. Uiteraard helpen wij uw graag bij uw keuze.

Periodieke ontmossing

Op regelmatige basis een ontmossingsproduct aanbrengen op uw net gereinigd dak of op uw nieuw gelegd zadeldak zorgt ervoor dat een volledige en tijdrovende dakreiniging vele jaren kan uitgesteld worden.

Onder het moto 'beter voorkomen dan genezen' raden wij aan om door onze firma eenmaal om de 3 jaar een milieuvriendelijk ontmossingsproduct aan te laten brengen.
Door onze lagedruk pomp met bijhorende lans van maar liefst 7,1m kunnen wij nagenoeg elk zadeldak makkelijk bereiken vanop een ladder of kleine rolstelling. Hierdoor blijven de manuren beperkt en kunnen wij de kost van een periodieke ontmossing laag houden .

Het ontmossingsproduct welk wij gebruiken is van professionele kwaliteit en van Belgische bodem. Het product in kwestie wordt op een droge of licht vochtige ondergrond aangebracht tijdens het voorjaar of het najaar wanneer de nachtvorst verdwenen of nog niet aanwezig is.
Na 24u krijgt het zijn na reinigende werking en deze wordt bij elke regenbui opnieuw geactiveerd.
Mos, algen en sporen worden hierbij verwijderd en krijgen de kans niet om te vergroten.
Resultaat : UW dak blijft veel langer mooi en gezond.

Wij raden deze ontmossing aan bij zowel nieuwe daken als bij net gereinigde daken.
VRAAG VRIJBLIJVEND NAAR DE NU GELDENDE PRIJS VIA MAIL